Jordvarme er en yderst populær og energieffektiv måde at opvarme dit hjem på en miljøvenlig måde. Der er mange fordele ved jordvarme og her er det især de store besparelser på varmeregningen, som er nævneværdig. Til gengæld er det også en dyr varmekilde at få etableret, da der skal graves slanger ned i jorden omkring huset.
Som en erfaren VVS-installatør kan vi hjælpe dig med at vælge og installere den bedste jordvarmeløsning til dine behov. Vi hjælper med etablering af jordvarme ved Ikast, Herning og resten af Jylland.

Fordele ved jordvarme

Her er nogle af fordelene ved at vælge jordvarme som din primære opvarmningskilde:

  • Miljøvenligt: Jordvarme er en meget miljøvenlig opvarmningskilde, da den udnytter varmeenergien i jorden og ikke kræver brug af fossile brændstoffer.
  • Energibesparende: Jordvarmeanlæg bruger kun en lille mængde el til at drive varmepumpen, og derfor kan du opnå en betydelig besparelse på dine varmeregninger.
  • Lav vedligeholdelse: Jordvarmeanlæg kræver kun minimal vedligeholdelse
  • Lang levetid: De fleste jordvarmeanlæg har typisk en forventet levetid på mere end 20 år, hvilket betyder, at det er en langsigtet investering i dit hjem.

Hertil skal det noteres at den store investering i varmekilden desuden tilføjer værdi til ejendommen. På den måde skal etableringen se som en investering i ejendommen, som betaler sig tilbage med tiden. Det er vigtigt at være opmærksom på den plads det kræver at få etableret jordvarme. Derfor bør du altid rådføre dig hos en ekspert inden du påbegynder dit projekt. Hos KSM VVS har vi hjulpet flere glade kunder med planlægningen, udførelsen og vedligehold af jordvarme og andre varmekilder.

Vi hjælper desuden også med montering og service i forbindelse med: