Hos KSM VVS finder du et firma der er dedikeret til at levere enestående VVS-løsninger til både private og erhvervet, hvor vi altid garanterer dig et endeligt resultat, hvor kvaliteten er helt i top. Vi er autoriseret VVS-installatør, hvilket betyder at du kan hvile trygt i, at vi udfører arbejdet korrekt. 

Med en autorisering af vores arbejde som VVS’er, har vi en godkendelse af at det arbejde vi udbyder, er garanteret til at være i orden og af høj kvalitet. Vi udfører arbejde som VVS-installatør i Herning, og dækker det meste af Midtjylland. Har du for eksempel brug for vores hjælp i Ikast eller Silkeborg, hører vi gerne fra dig. 

Vi dækker hele Midtjylland


Hvornår skal du bruge en VVS-installatør?

Oplever du skader, problemer, eller har brug for reparationer eller renoveringer i hjemmet, er det måske ikke altid helt lige til at finde ud af hvilken fagmand du skal ringe til. En VVS’er hjælper dig med alle systemer og installationer inden for VVS-systemer, der kort og godt står for ventilation, varme og sanitet. 

Med andre ord, skal du have fat i en VVS’er, hvis du oplever problemer i hjemmet med alt inden for opvarmning, vandforsyning, afløbssystemer, ventilation og klimaanlæg. En professionel VVS-installation sikrer ikke kun at dine systemer fungerer korrekt fra begyndelsen, men bidrager også til at forhindre potentielle problemer på sigt. 

De overnævnte systemer utrolige essentielle dele af din bolig eller ejendom, derfor er det vigtigt at finde en VVS-installatør, der er kvalificeret til opgaven, og samtidig agere professionelt og pålideligt. Hos KSM VVS er vi autoriseret, vi sørger med andre ord for at udføre vores arbejde korrekt første gang. 

Hvorfor KSM VVS som din autoriseret VVS-installatør i Herning

Når du vælger det rette firma til at udføre dine VVS-opgaver, er der flere gode grunde til at vælge os som din VVS-installatør i Herning. Vi er et veletableret VVS-firma med mange års erfaring i bagagen. Vi er eksperter i vores felt, og forlader ikke en opgave før den er løst. Vi kan blandt andet garanterer dig følgende: 

 • Autoriseret VVS-installatør i Herning & Midtjylland med stor ekspertise:
  Som autoriseret, er du garanteret et godt udført arbejde af høj kvalitet, med os som samarbejdspartner. Vores dygtige team har igennem tiden løst et bredt omfang af forskellige udfordringer, og der er ikke den størrelse af opgave, vi ikke tager imod. 
   
 • Pålidelige VVS-tjenester:
  Vi leverer altid professionelle og pålidelige tjenester til vores kunder. Uanset om det drejer sig om en akut reparation eller en større planlagt installation, udfører vi altid arbejdet med stor omhu og med en detaljeorienteret indsats. 
   
 • 100% gennemsigtighed & ingen skjulte omkostninger:
  Vi er helt igennem overbevist om, at en fuld transparenthed skaber det bedste samarbejde. Derfor er vi altid gennemsigtige med vores priser, hvor du ikke kommer til at blive overrasket over skjulte omkostninger. Før vi påbegynder arbejdet, giver vi dig altid et præcist tilbud, så du ved hvad du kan forvente. 
   
 • Høj kundetilfredshed:
  Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vi tilgår alle vores opgaver med målet om, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med arbejdet vi udfører. 

Vores ydelser

Vi hos KSM VVS kan klare langt det meste, og er specialister i en lang række af VVS-tjenester. Vi tilbyder blandt andet at hjælpe dig med:

Uanset hvilken form for VVS-arbejde du skal have løst, vil du altid kunne stole på at vi hos KSM VVS leverer en pålidelig service af høj kvalitet. 

Få et tilbud på KSM VVS som din VVS-installatør 

Skal vi være din VVS-installatør i Herning og Midtjylland, eller har du nogle spørgsmål angående vores services, skal du ikke tøve med at kontakte os på 41115848 eller ksmvvs1@gmail.com. Vi vil hurtigt kunne yde rådgivning og vurdere hvorvidt din situation kræver en VVS-installatør, og står desuden altid klar til at tilbyde et gratis uforpligtende tilbud
 

Kontakt os her