Har du gang i et nybyggeri og mangler en kyndig vvs mand der har erfaring for lidt af hvert? Hos KMS VVS har vi ofte hjulpet kunder i Herning, Ikast og andre omkringliggende områder med VVS opgaver i forbindelse med et nybyggeri af et komplet hus eller sågar tilbygninger i form af nyt badeværelse. Ønsker du hjælp fra en professionel vvs mand til dit nybyggeri, så står vi altid klar med konkurrencedygtige priser og flot håndværk.

Hør mere

Professionel hjælp til dit nybyggeri

Når man bygger et nyt hus helt fra bunden kan være lidt overvældende at holde styr på det hele. Derfor er det vigtigt at man har dygtige fagfolk til at hjælpe med diverse installationer. Det er nemlig utroligt vigtigt at der er styr på både el og vvs installationer. Hos KMS VVS kan vi uden tvivl hjælpe med vvs installationerne i dit nybyggeri, om det er en tilbygning til dit eksisterende hus eller den helt store tur med nyt køkken, badeværelse og resten af pakken.

VVS ydelser vi tilbyder til nybyg

Vores erfaring indenfor faget er bred, og vi tilbyder derfor en lang række ydelser når det gælder vvs installationer. Vi har samlet en liste over hvad vi kan hjælpe dig med i forhold dit nybyggeri.

VVS Services:

  • Renovering af gamle vvs installationer
  • Nyt badeværelse
  • Installation og service af fjernvarme
  • Installation af luft til vand varmepumper, samt jordvarmepumper
  • Montering og servicering af diverse ventilationsanlæg
  • Montering og installation af vask, vandhaner, rør system og andet til badeværelser, køkkener og lignende

Ønsker du hjælp med en ydelse vi ikke har nævnt her, kan vi måske stadig hjælpe dig. Så tøv ikke med at ringe til os, så skal vi nok finde en løsning sammen.