Vi tilbyder service af fjernvarmeanlæg i Herning, Ikast og andre omkringliggende områder. Står du og mangler en dygtig fagmand i området, kan du trygt regne med servicekvaliteten fra KMS VVS. Vi bestræber os på at levere en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat for alle vores kunder.

Skal vi stå for serviceringen af dit fjernvarmeanlæg? Så tøv ikke med at give os et kald allerede i dag.

Kontakt os

Service af fjernvarmeanlæg er en god investering

Fjernvarme er ofte nemt og bekvemt, men er anlægget slidt og fejler de forskellige komponenter noget, så kan dette desværre også være en bekostelig affære. Hvis man ikke levere ordentligt afkølet vand tilbage til fjernvarmen plejer de ikke holde sig tilbage med at tilsende strafafgifter til forbrugeren.

Derfor er det en god investering at få gennemgået sit anlæg, for måske kan det være godt givet ud af få skiftet sine radiatorventiler, eller sat ny styring på gulvvarmen. Besparelserne kan være betydelige afhængig af hvad serviceringen indebærer.

Service af flere typer anlæg

Hos KMS VVS har vi arbejdet med fjernvarmeanlæg i en længere periode og da også dannet os et godt kendskab til følgende produkter:

  • Roth
  • Gemina
  • Thermix Danfoss
  • Grundfoss

Men har du et anlæg af andet mærker hjælper vi naturligvis også gerne. Vores kompetencer er bygget over flere år i branchen og vi kan uden tvivl være behjælpelige uanset hvilket anlæg du har.