Selvom en udskiftning af dine radiatorer virker som en lille ting, så kan det have en række fordele, både for dit indeklima og din pengepung. Som erfaren VVS-installatør tilbyder vi udskiftning af radiatorer og ventiler, når din radiator er blevet for gammel eller ikke fungerer optimalt længere. En ny radiator kan give mere effektiv opvarmning af dit hjem og samtidig reducere dit energiforbrug. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvornår skal man udskifte radiator?

Selvom en radiator traditionelt set har en meget lang levetid, nogle gange op til 100 år, så kan der være nogle gode grunde til at udskifte. Virker din radiator ikke, så skal den naturligvis skiftes og her kan det være en god idé at overveje hvilken størrelse og hvilket udseende du gerne vil have på den nye. En større radiator er mere energivenlig og tilbyder bedre opvarmning af rummet.

Vi hjælper desuden med udskiftning af radiatorventil, som også kan bidrage til energibesparelser og bedre opvarmning. Varmeforbruget til opvarmning af husets rum, kan reduceres betydeligt ved at anskaffe termostatstyrede ventiler, frem for manuelle. Er du i tvivl om hvad du skal vælge eller har du brug for rådgivning til optimering af dine varmekilder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Udover udskiftning af radiator og ventiler, hjælper vi også med etablering, vedligehold og optimering af forskellige varmekilder:

Læs mere på vores side om de forskellige varmekilder og deres fordele og ulemper. Tag kontakt, så finder vi den bedste løsning for dit hus.