Grundet mange henvendelser og stor efterspørgsel, har vi valgt at lave en side, hvor vi tilbyder at lave tøjstativer af vandrør. Disse tøjstativer og reolsystemer er blevet yderst populære, fordi de giver et råt look til boligen og dens indretning. Som VVS-installatør, kan vi tilbyde mange forskellige skræddersyede løsninger med vandrør. Brugen af vandrør kan være en sjov måde at bryde din indretning op på og bidrager til det man kalder en New Yorker-stil.

New Yorker-stil er en sammensmeltning af industri og moderne indretning, hvor begge stilarter blandes. Oprindelsen kommer fra de mange gamle ikoniske bygninger som kendetegner New York.

Skræddersyet løsning

Med hænderne skruet ordentligt på kan vi tilbyde at lave skræddersyede løsninger i samarbejde med dig. På den måde får du noget der passer præcis til dit ønske og resten af din indretning. Det gælder uanset om det er tøjstativer eller andre spændende møbler af vandrør. Nogle vælger også at få en skræddersyet skoreol eller anden form for opbevaring. Med andre ord, er det kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan bygges. Der er også mange muligheder i valg af farve/materialer på vandrørene - Der findes både sorte, galvaniserede, messing og kobber. Tag kontakt til os, så finder vi den rette løsning til dig.

Et tøjstativ lavet af vandrør

Med et tøjstativ lavet af vandrør får du en fed måde at opbevare dit tøj på. Udover at du nemt kan vælge hvad for noget tøj du skal tage på, så bliver dit tøj også vist frem på en flot og alternativ måde, som bidrager til den samlede indretning. På den måde har du åben adgang til alt dit tøj, samtidig med at du kan udstille din garderobe.

Grunden til at tøjstativer i vandrør er blevet så populære, skyldes det nemme integrering i den skandinaviske indretningsstil, som er præget af minimalisme og brug af naturlige elementer. At udnytte vandrør til møbler kan også være et miljøvenligt alternativ til at skulle ud og købe helt nye møbler. På den måde sparer du miljøet for belastning ved produktionen af møbler.

Kontakt os i dag på telefon 41 11 58 48 eller mail ksmvvs1@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan lave dit nye tøjstativ. Vi har også en kontaktformular, som du er velkomment til at udfylde dig.